Hieronder een overzicht van de grootste bedrijventerreinen in Rotterdam. Met onze SEO Rotterdam dienst kunnen wij bedrijven in al deze gebieden van dienst zijn.

Botlek

Botlek is een van de grootste industriële gebieden van Rotterdam en is gelegen in het westelijke havengebied. Het is een belangrijk petrochemisch en logistiek cluster met tal van raffinaderijen, chemische fabrieken en opslagfaciliteiten. Botlek speelt een cruciale rol in de nationale en internationale distributie van olieproducten en chemische stoffen.

Europoort

Europoort is het grootste haven- en industriecomplex van Europa en bevindt zich in het westen van Rotterdam. Het is de toegangspoort tot de haven van Rotterdam en herbergt een breed scala aan industrieën, waaronder raffinaderijen, chemische fabrieken, energiecentrales en distributiecentra. Europoort is strategisch gelegen aan de monding van de Nieuwe Waterweg en speelt een cruciale rol in de wereldhandel.

Maasvlakte

Maasvlakte is een uitbreiding van de Rotterdamse haven, aangelegd in de Noordzee. Het is een modern industrieel en logistiek gebied met grote containerterminals, distributiecentra en energievoorzieningen. Maasvlakte is ontworpen om ruimte te bieden aan de groeiende havenactiviteiten en is een belangrijke schakel in de wereldwijde scheepvaartroutes.

Waalhaven

Waalhaven is een bedrijventerrein en voormalig havengebied in het zuiden van Rotterdam. Het biedt faciliteiten voor distributie, opslag en industriële activiteiten. Hoewel het havengebied van Waalhaven is verminderd, blijft het een belangrijk logistiek knooppunt met vrachtverkeer en transportverbindingen.

Spaanse Polder

Spaanse Polder is een van de oudste bedrijventerreinen van Rotterdam en bevindt zich ten noordwesten van het stadscentrum. Het is een belangrijk industrieel gebied met een diversiteit aan bedrijven, waaronder groothandels, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Spaanse Polder is goed bereikbaar vanuit de omliggende stadsdelen en snelwegen.

Pernis

Pernis is een industrieel gebied in het westen van Rotterdam en staat bekend om zijn raffinaderijen en olieterminals. Het is de locatie van de grootste raffinaderij van Nederland, die een belangrijke rol speelt in de verwerking van ruwe olie en de productie van olieproducten.

Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West

Noord-West is een bedrijventerrein in het noordwesten van Rotterdam, dicht bij de A20 snelweg. Het gebied huisvest verschillende industrieën en logistieke bedrijven, variërend van productie en distributie tot bouwgerelateerde activiteiten.

Rivium

Rivium is een modern kantorengebied in het oosten van Rotterdam, gelegen tussen de rivier de Maas en de A16 snelweg. Het is een belangrijk zakencentrum met moderne kantoren en faciliteiten voor dienstverlenende bedrijven.

Bekijk ook:

Top 10 attracties in Rotterdam

10 wijken in Rotterdam

Koffie drinken in Rotterdam

Chat openen
1
Scan de code
Wil je dat jouw bedrijf beter in Google scoort? Stuur mij dan een appje!

Zit je achter de computer? Beweeg je muis dan naar 'contact opnemen' en scan de QR code met je mobiel.