SEO consultancy

Hulp nodig bij SEO? Onze SEO consultant geeft advies op maat!

Naast het volledig verzorgen van SEO, geven wij ook advies via onze SEO consultancy dienst.

Wij adviseren vaak partijen die zelf al met SEO bezig zijn, maar vastlopen op bepaalde onderdelen.

Om een beter beeld te krijgen van de soort adviezen die we kunnen geven, staan hieronder enkele vragen die klanten ons gesteld hebben:

“We zijn al enkele maanden bezig met SEO, maar concurrent X staat altijd bovenaan in Google. Hoe kunnen wij ze verslaan?”

Voor deze klant hebben we de specifieke concurrent volledig geanalyseerd op SEO gebied en een uitgebreid advies uitgebracht over hoe deze te verslaan is.

“We gaan een nieuwe dienst aanbieden met ons bedrijf. Welke zoekwoorden zijn hiervoor belangrijk en hoe krijgen we onze site bovenaan in Google?”

We hebben een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd voor de nieuwe dienst die het bedrijf ging aanbieden. Vervolgens hebben we een On-Page SEO, technische SEO en linkbuilding advies uitgebracht. De klant heeft ons vervolgens als SEO specialist ingeschakeld voor volledige SEO.

“Na een recente Google update is onze website gedaald in de organische zoekresultaten. Wij zouden hier graag advies over ontvangen.”

Na een uitgebreide SEO audit hebben we in kaart gebracht waarom de site was gedaald in Google. We hebben de problemen op de site vervolgens ook voor de klant opgelost. Na een refresh van de Google update waren de posities hersteld.

Heb je ook SEO advies nodig?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

seo-agency-consultancy

Interesse in een SEO samenwerking?

Wil je weten wat Simply Rank met SEO consultancy voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of een afspraak.

Chat openen
1
Scan de code
Wil je dat jouw bedrijf beter in Google scoort? Stuur mij dan een appje!

Zit je achter de computer? Beweeg je muis dan naar 'contact opnemen' en scan de QR code met je mobiel.