Over Simply Rank

Simply Rank is in 2010 opgericht door SEO specialist Edwin Twigt. De eerste 3 jaar van het bedrijf werden volledig toegewijd aan het opzetten van eigen online concepten; websites in eigen beheer die aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) gerichte bezoekers aantrekken via de zoekmachines en zo omzet genereren.

Door de toenemende vraag vanuit de markt naar zoekmachine optimalisatie, is Edwin zich naast het runnen van eigen online concepten sinds 2013 tevens gaan toeleggen op het aanbieden van SEO & online marketing diensten voor klanten. 

Met 10 jaar SEO ervaring doet Edwin daarnaast ook consultancy werk, bijvoorbeeld voor online marketing bureau’s of in-house teams die specifieke vragen hebben over SEO. 

Edwin is internationaal actief in diverse SEO groepen en masterminds.

Hieronder een aantal foto’s en een video van de exclusieve SEO Mastermind 2019 en 2018 waar Edwin onderdeel van uitmaakt. Jaarlijks reist hij af naar de schitterende stad Chiang Mai in Thailand om daar met een selecte groep deel te nemen aan intensieve mastermind sessies (kennisdeling) op het gebied van SEO.

 

Edwin Twigt

Edwin Twigt

Head of SEO / Eigenaar

U kunt bij mij terecht met alle vraagstukken omtrent SEO, van On-Page tot technische SEO & linkbuilding. 

Op persoonlijk vlak heb ik een grote passie voor auto’s & technologie. Omdat mijn bedrijf vooral online is maak ik in het weekend graag een wandeling in de natuur als ‘digitale detox’ 😉 

Waarom Simply Rank?

SEO Kennis

SEO is een vak apart. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van On-Page SEO, technische SEO & linkbuilding.

Groot internationaal netwerk

Een groot internationaal netwerk in de SEO branche. Jaarlijks investeer ik veel in conferenties, masterminds en case-study’s.

~

Branche exclusiviteit

Ik bied branche exclusiviteit. Dus nooit 2 klanten in dezelfde markt die met elkaar concurreren!