SEO Rotterdam: Op zoek naar een SEO specialist in Rotterdam?

Ik help jouw bedrijf of organisatie met SEO. Wil je SEO uitbesteden of advies ontvangen? Lees meer op deze pagina.

SEO specialist Rotterdam

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Rotterdam? Dan wil je beter vindbaar worden in het organische gedeelte in Google. Met meer dan 12 jaar ervaring als SEO specialist, kan ik je daarbij helpen!

Wat is SEO eigenlijk?

In de basis is Google een grote database met websites. Gebruikers kunnen zoekopdrachten ingeven in Google en zo de informatie of bedrijven vinden waar ze naar op zoek zijn.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization; dit zijn alle technieken die ervoor zorgen dat een website beter gevonden kan worden door zoekmachines als Google. Natuurlijk zijn er ook andere zoekmachines zoals Bing & Yahoo, maar Google is verreweg de belangrijkste zoekmachine met de meeste gebruikers.

Sinds de oprichting van Google zijn SEO specialisten zoals ik bezig om websites zo hoog mogelijk te positioneren in Google. Bezoekers uit Google zijn namelijk van grote waarde voor bedrijven in Rotterdam.

Ga maar na; als iemand zelf op zoek gaat naar een product, dienst of informatie over een bepaald onderwerp, dan is die persoon al redelijk ver in het verkoopproces. Iemand die bijvoorbeeld zoekt naar “SEO specialist Rotterdam” in Google zit bij wijze van spreken al met zijn telefoon in de hand om contact op te nemen. Wanneer je bedrijf uit regio Rotterdam goed gevonden wordt in Google, is dit zeer waardevol.

Mijn SEO proces in Rotterdam

Google geeft zelf aan dat er meer dan 200 ranking factoren zijn. Wat die factoren exact zijn, vertellen ze ons echter niet. Er zijn echter wel sterke aanwijzingen in Google zelf te vinden.

Wanneer we namelijk zoeken in Google op je zoekterm, dan krijgen we resultaat 1 t/m 10 te zien. Dit zijn de concurrenten waar we het tegenop nemen op SEO gebied.

Mijn SEO proces is data-gedreven. Ik begin met een meting waarbij de concurrenten die al scoren op de eerste pagina in Google op meer dan 2000 elementen worden gecheckt.

Vervolgens vergelijk ik de data van de concurrenten die al scoren met jouw website. Zo achterhaal ik waar de zwakke SEO punten voor je website liggen. En waar dus ruimte is voor SEO verbetering en optimalisatie.

Op basis van deze data creëer ik vervolgens een op maat gemaakte SEO strategie om je website beter vindbaar te maken in Google.

Wat we precies moeten doen om je website beter vindbaar te krijgen in Google, verschilt van zoekwoord tot zoekwoord.

Wanneer er namelijk veel SEO concurrentie is op een bepaald zoekwoord is er veel meer nodig om beter vindbaar te worden dan wanneer er minder concurrentie is. SEO is dan ook altijd maatwerk.

Wil je een SEO specialist in Rotterdam inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak.

search engine optimization web analytics Rotterdam

SEO

SEO Rotterdam – van content tot linkbuilding

Als SEO bureau Rotterdam werken wij volgens onderstaand data-gedreven SEO stappenplan

SEO zoekwoorden onderzoek Rotterdam

SEO scan & zoekwoorden onderzoek in Rotterdam

We starten met een uitgebreid SEO zoekwoord onderzoek om belangrijke zoekwoorden te achterhalen die potentiële klanten intypen in Google Search.

concurrentie SEO analyse Rotterdam

SEO concurrentie analyse Rotterdam

We voeren een SEO meting uit voor jouw zoekwoorden en kijken naar meer dan 2000 SEO punten. Na een analyse maken we een SEO strategie voor jouw website.

On-page SEO

Content & On-page SEO in Rotterdam

Op basis van de SEO zoekwoorden en concurrentie worden bestaande pagina’s op je website on-page geoptimaliseerd voor SEO of nieuw gecreëerd en sturen we aan op een betere positie in Google.

technische SEO

Technische SEO optimalisatie in Rotterdam

De ‘achterkant’ van je website wordt SEO geoptimaliseerd. Denk hierbij aan de code, interne link structuur en snelheid van de website. Allemaal belangrijk voor SEO!

linkbuilding Rotterdam SEO

Off-page SEO / linkbuilding in Rotterdam

Nadat je website On-Page is geoptimaliseerd voor SEO, gaan we externe links aanvragen voor de website. Ook wel linkbuilding of off-page search engine optimization genoemd.

SEO monitoring rotterdam

SEO monitoring in Rotterdam

We monitoren constant waar je website staat gepositioneerd in Google en sturen bij. Eventueel breiden we uit naar meerdere SEO zoekwoorden.

Veelgestelde vragen (FAQ) over SEO Rotterdam

Hieronder antwoorden op de veelgestelde vragen over SEO die wij regelmatig horen

Hoe kan een SEO specialist in Rotterdam mijn bedrijf helpen?

Een SEO specialist of SEO bureau helpt je bedrijf met het (lokaal) verhogen van de posities in Google voor belangrijke zoektermen. Met meer dan 10 jaar SEO ervaring ben je hiervoor bij Simply Rank aan het juiste adres!

Wat doet een bureau als Simply Rank?

Om een goede vindbaarheid in Google te realiseren beginnen wij met het uitvoeren van een SEO onderzoek. Ons SEO bureau begint altijd met een gesprek met de klant. Aan de hand van dit gesprek gaan we vervolgens een SEO zoekwoorden onderzoek uitvoeren ( ook wel keyword research genoed). Ook bekijken we waar je website momenteel scoort in Google. We brengen we de SEO kansen voor je bedrijf in kaart en presenteren een op maat gemaakt SEO plan om hoger in de ranking van Google te komen. 

SEO expert in Rotterdam inschakelen, wat kost het?

Als wij na een grondige SEO analyse van de website en markt vertrouwen hebben dat we je kunnen helpen om de online vindbaarheid te verbeteren middels zoekmachine optimalisatie, zullen we een uitgebreide offerte uitbrengen voor een samenwerking. De investering in SEO is altijd afhankelijk van de omvang van het project en de benodigde SEO werkzaamheden.

Interesse in een samenwerking?

Wil je weten wat Simply Rank op het gebied van SEO voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Chat openen
1
Scan de code
Wil je dat jouw bedrijf beter in Google scoort? Stuur mij dan een appje!

Zit je achter de computer? Beweeg je muis dan naar 'contact opnemen' en scan de QR code met je mobiel.