Mijn Ervaring als Linkbuilding Specialist

Als linkbuilding specialist is het mijn passie om te testen hoe Google precies werkt. In de afgelopen jaren heb ik honderden websites op de eerste pagina van Google gerankt.

Daarnaast heb ik talloze uren aan geavanceerde trainingen gevolgd bij experts uit de branche en zelf vele case study’s op het gebied van linkbuilding gedaan. Mijn achtergrond is in de ICT, en ik focus mij nu full time op linkbuilding, SEO en online marketing.

Linkbuilding is een interessant onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Er is veel over te vinden op internet, maar weinig mensen weten echt wat ze doen. Het doel van linkbuilding is om beter te scoren binnen de zoekresultaten. Voor veel bedrijven gaat het dan voornamelijk om scoren binnen Google.

linkbuilding specialist

#1 voor een belangrijk zoekwoord. Klik op het plaatje voor een vergroting

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op dit gebied. Enkele jaren geleden was het namelijk zo dat voornamelijk de kwantiteit belangrijk was. Anders gezegd: wie de meeste links had, scoorde het beste in de zoekresultaten. Daar hebben updates als Google Penguin verandering in gebracht.

 

Tegenwoordig is de kwaliteit van de links vooral belangrijk. U heeft dus niet meer honderden links nodig om daadwerkelijk resultaat te verkrijgen. Een aantal zeer sterke links kunnen zorgen voor verbluffende resultaten binnen Google. De vraag is natuurlijk hoe u deze links kunt verkrijgen?

Schakel een linkbuilding specialist in

Zoals ik eerder al vermeldde is het belangrijk om kwalitatieve links te krijgen. Met de juiste on-page optimalisatie kunt u zeer goede resultaten behalen met een handjevol links. Zeker voor lokale zoektermen zijn er in relatief korte tijd goede resultaten te boeken met de juiste links.

Wat maakt een link een sterke link?

Een sterke en kwalitatieve link bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Staat in een relevante tekst
  • Heeft een hoge Pagerank
  • Heeft een hoge Domain Authority
  • Heeft een hoge Page Authority
  • Er staan weinig andere uitgaande links op de pagina

Ik zal dit nog een beetje verduidelijken: Een domein of een pagina vertegenwoordigd een bepaalde link waarde. Deze waarde wordt bepaald door een combinatie van de Pagerank, Domain Authority en de Page Authority.

Een deel van de waarde van dit domein kan worden doorgeven aan andere websites (bijvoorbeeld uw website) door middel van uitgaande links op het domein (links naar andere websites).

Hoe minder uitgaande links er op het domein of pagina staan, hoe meer waarde er per link wordt doorgegeven. Als deze links ook nog eens in relevante teksten staan, heeft u exact het type links waar Google momenteel naar op zoek is.

Hoe ik u kan helpen met linkbuilding

Ik en mijn team kunnen u helpen aan de links waar Google dol op is. Als u mij als linkbuilding specialist inschakelt krijgt u 100% relevante linkbuilding met de focus op resultaat.

Voordat ik u kan helpen zijn er een aantal zaken die ik over uw bedrijf of website moet weten.

Klik hier om een aanvraag te doen

Bekijk ook SEO Rotterdam.