SEO Amsterdam

Bent u ondernemer of manager in de regio Amsterdam? En wilt u meer aanvragen ontvangen via uw website? Dan bent u hier op de juiste plek. Simply Rank Amsterdam is het zoekmachine optimalisatie bureau waar u naar op zoek bent.

SEO AmsterdamWij zorgen ervoor dat bedrijven groeien via het internet. Onze specialisatie is SEO (zoekmachine optimalisatie). Diverse bedrijven uit Amsterdam zien een aanzienlijke groei in leads, omzet en winst nadat we een samenwerking met ze zijn aangegaan.

Ook als u momenteel al gebruik maakt van Google Adwords (Google betaalde advertenties) is er veel winst te behalen via de organische zoekresultaten. Maar natuurlijk kunnen wij de Adwords advertenties ook voor u verzorgen.

Interesse in een samenwerking? Neem contact op.

Lokaal / Nationaal

lokale seo

Lokale SEO in Amsterdam kan erg interessant zijn

Een zoekwoord als SEO Amsterdam heeft een lokaal karakter. U heeft waarschijnlijk van deze zoekterm gebruik gemaakt om deze pagina te vinden.

Dat wil niet per definitie zeggen dat u ook lokaal beter gevonden wilt worden, wellicht opereert uw organisatie landelijk.

Of het nu gaat om lokale SEO of (inter)nationale SEO consultancy, wij kunnen u in de meeste gevallen helpen aan betere posities in het organische gedeelte van Google.

Over het algemeen is een combinatie van lokaal en nationaal een zeer interessant model. Lokaal kunnen er over het algemeen redelijk snelle resultaten behaald worden. Zodat u direct een voordeel heeft t.o.v van al uw concurrenten.

We kunnen op lokaal niveau vaak zelfs zorgen voor meerdere posities op de eerste pagina van Google (informeer naar de mogelijkheden). Als we naast uw lokale campagne tegelijkertijd werken aan uw nationale vindbaarheid ziet u over het algemeen de beste resultaten.

Interesse in meer business via Google? Neem contact op.

Hoe onze SEO Amsterdam specialist uw bedrijf helpt groeien

Veel mensen die van Google gebruik maken om diensten of producten te vinden (dat zijn dus uw potentiële klanten) beschouwen de organische resultaten in Google als de ‘echte’ resultaten. Een goede lokale vindbaarheid in het organische gedeelte van Google zorgt doorgaans dan ook voor aanvragen van hoge kwaliteit. Onze SEO specialist Amsterdam kan u daarbij helpen.

Daarnaast is het ook aan te raden om Google maps altijd te combineren met de organische resultaten. Dit heeft namelijk een synergetisch effect op elkaar. Daarnaast is het ook mogelijk om zowel in Google maps als in de organische resultaten zichtbaar te worden (dubbel zoveel mogelijkheden om uw website te vinden en niet die van uw concurrentie).

Om uw website goed vindbaar te maken in de organische resultaten maken we gebruik van SEO, wat een afkorting is voor het Search Engine Optimization (Engels), oftewel Zoekmachine Optimalisatie.

Hoe werkt het beter vindbaar maken van uw website?

SEO is een vorm van online marketing. Het is een proces dat ervoor zorgt dat uw website / content zo goed mogelijk geoptimaliseerd is met als doel om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te scoren.

Het is een proces dat uit een aantal stappen bestaat. SEO is naar mijn mening de meest interessante manier om gevonden te worden, het neemt wel wat tijd in beslag voordat resultaten zichtbaar worden.

Vergelijk het met een hardloopwedstrijd; wanneer je de wedstrijd (bovenaan in Google) wilt winnen zul je eerst veel moeten trainen om de beste te worden. Dit gaat niet van de ene op de andere dag, daar zijn bloed zweet en tranen voor nodig (figuurlijk natuurlijk).

Voor lokale zoekwoorden kan er voor een bestaande website doorgaans binnen 6 – 9 maanden een eerste pagina behaald worden. Dit is sterk afhankelijk van de concurrentie.

Interesse in meer business via Google? Neem contact op

 

Bezoek ook:

Facebook
Google Sites