Wat kun je doen in Rotterdam?

In Rotterdam is er een hoop te beleven!

In dit artikel geven we enkele tips voor zaken die je in Rotterdam kunt ondernemen, zo maak je er een leuke dag van. Wij van Simply Rank zijn zelf gevestigd in regio Rotterdam (Hellevoetsluis om precies te zijn) en bedienen veel klanten in Rotterdam.

Bezoek de Euromast in Rotterdam

Rotterdam SkylineAls je een dagje in Rotterdam bent, dan moet je toch wel echt de Euromast bezoeken. Een zeer leuke attractie waarmee je uiteraard een heel mooi uitzicht over de stad hebt. Het is de hoogste uitkijktoren van Nederland en een bezoekje mag dus zeker niet ontbreken. Het eerste uitkijkplatform ligt op 100 meter hoogte. Hier kun je mooie foto’s maken van de stad en ook genieten van een kopje koffie in de brasserie.

Wil je een nog mooier uitzicht hebben? Dan neem je de Euroscoop vanaf het eerste platform naar een hoogte van maar liefst 185 meter! Hier maak je de mooiste foto’s van de stad en als je er toch bent, raden wij absoluut aan om deze Euroscoop te nemen.

Varen met de Spido

Een andere attractie die je niet mag missen als je in Rotterdam bent, is het varen met de Spido. Dit is een grote boot die vertrekt vanaf de Erasmusbrug vertrekt. De Spido vaart in ongeveer 75 minuten door de haven van Rotterdam, een indrukwekkende attractie die zeker de moeite waard is! Uiteraard wordt er ook uitleg gegeven en kun je een drankje nuttigen aan boord van de Spido. Je hoeft je overigens niet heel veel zorgen te maken als je zeeziek bent, de Spido vaart over de Maas en daar is het water heel erg rustig. Uiteraard zijn er aan boord ook toiletten aanwezig.

De watertaxi in Rotterdam

We blijven op het water! Want naast de rondvaart die je kunt maken met de Spido, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de watertaxi in Rotterdam! Dit is in feite het openbaar vervoer en je kunt bijvoorbeeld de maas oversteken met de watertaxi. Het is een klein bootje waar je vanaf €4,50 per persoon op mee kunt varen. Heel leuk om eens te doen! Als je zeeziek bent, kan dit wel eens minder goed vallen. Doordat het bootje zo klein is, ga je flink op en neer.

Een dagje naar Rotterdam kan heel erg leuk zijn. Naast bovenstaande attracties kun je natuurlijk ook goed shoppen in het centrum van de stad. Ben je ondernemer in de regio, dan helpen wij graag met SEO Rotterdam om uw vindbaarheid in de regio aanzienlijk te verbeteren.

 

 

Chat openen
1
Scan de code
Wil je dat jouw bedrijf beter in Google scoort? Stuur mij dan een appje!

Zit je achter de computer? Beweeg je muis dan naar 'contact opnemen' en scan de QR code met je mobiel.