SEO Consultancy

Zoekt u advies of begeleiding van een SEO specialist om goed vindbaar te worden in de zoekresultaten van Google zodat potentiële klanten uw website kunnen vinden? Dan kan ik helpen!

Mijn naam is Edwin Twigt (foto rechts). Als SEO consultant met 7 jaar ervaring werk ik voor diverse bedrijven en instellingen om de vindbaarheid in Google aanzienlijk te verbeteren en zo meer bezoekers, leads en verkopen te realiseren.

Als uw website niet vindbaar is in Google, verliest u letterlijk klanten aan uw concurrenten die wel vindbaar zijn.

Door de jaren heen heb ik de websites van vele bedrijven vindbaar gemaakt in de organische resultaten van Google en dit hetzelfde kan ik voor uw business doen. Ook wanneer uw website altijd goed vindbaar was maar nu door technische redenen is gedaald in de zoekresultaten kan mijn advies als SEO consultant hulp bieden.

Wat kan ik als SEO consultant voor uw bedrijf betekenen?

  • Duidelijke communicatie, geen technische ‘wiz-kid’ jargon waar alleen SEO nerds wijs uit kunnen worden. Ik maak de vertaalslag van techniek naar begrijpbare taal voor iedereen.
  • Een sterke ondernemers mentaliteit, u kunt van mij als SEO consultant ook de nodige ‘business talk’ verwachten. Als u eens wilt praten over andere vormen van (online) marketing of het groeien van uw bedrijf of organisatie, bent u aan het juiste adres.
  • Alhoewel mijn expertise SEO is, reikt mijn kennis verder dan dit. Zo kan ik u ook adviseren over video marketing (Youtube), Facebook advertising, retargetting en diverse andere strategieën voor de groei van uw business of organisatie.

Voor welke bedrijven werk ik?

Ik help diverse bedrijven aan een betere vindbaarheid. U kunt denken aan MKB bedrijven, grotere bedrijven, zorginstellingen maar bijvoorbeeld ook samenwerkingen met andere online marketing bureaus. Ook voor lokale vindbaarheid kan ik hulp bieden, bekijk ook SEO Rotterdam voor meer informatie over lokale vindbaarheid.

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met mij op.

Werk met mij samen voor meer online zichtbaarheid, leads en verkopen via uw website

Wilt u advies inwinnen over uw organische vindbaarheid? Maak dan gebruik van mijn diensten als SEO consultant. Vult u onderstaand formulier in om contact op te nemen:

De gegevens uit dit formulier worden niet op onze website opgeslagen. Dit formulier wordt als e-mail aan ons doorgestuurd. Meer hierover is in onze privacy policy te lezen, onder het kopje 'contact formulier'.

 

Bekijk ook: Linkbuilding specialist